Hotstone massage

Wat is Hotstone massage?

Hotstone massage is een relatief nieuwe vorm van masseren binnen Europa, terwijl het al eeuwen oud is. Met basaltstenen van ongeveer 45 ℃ word je lichaam gemasseerd.

De hotstone massage is een intense en diep werkende massage die voor een heerlijk ontspannen en aangenaam warm gevoel zorgt. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door, niet alleen in de huid maar ook in de spieren. Door de warmte van de basaltstenen en de massagetechnieken stimuleren we de bloedsomloop, en doordat er een betere doorbloeding ontstaat kunnen de afvalstoffen beter afgevoerd worden. Het is een goede behandelmethode voor het verzachten van geestelijke en lichamelijke problemen. Hotstone massage heeft namelijk een gunstige werking op chronische spierpijnen.

https://praktijkyvonne.nl/wp-content/uploads/2019/10/IMG_0460-3-300x400.jpg

Deze massage is dan ook uitermate geschikt voor mensen die last hebben van spanningen en spierproblemen. Een hotstone massage draagt bij aan het zelf genezend vermogen van het lichaam, het stimuleert de organen en het heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel. Bovendien geeft het meer energie en helpt de balans te herstellen tussen lichaam en geest.

https://praktijkyvonne.nl/wp-content/uploads/2019/10/IMG_0470..-500x300.jpg

Wil jij ook genieten van een heerlijke Hotstone massage? Neem dan contact met mij op.