Voetreflexologie

Wat is voetreflexologie?

Heeft u ADHD? Autisme? Hoog gevoeligheid? Burn-out klachten, een chronische ziekte? pijn klachten? Slaap problemen, stress?

Of bent u op zoek naar ondersteuning na een operatie? Ontspanning? Of bij zwangerschap.

Dan is een voetreflex behandeling een weldaad. Voeten vormen een spiegel van het hele lichaam. Alle organen hebben een eigen zone. Door druk te geven op de zone gaat de energie weer stromen en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Voetreflex is echt een aanrader om meer balans te krijgen in lichaam en geest, waardoor energie weer vrij kan stromen.

Het zorgt voor een betere doorbloeding en het is een manier om het lichaam te stimuleren de afvalstoffen beter te verwijderen. Het helpt om blokkades op te heffen, is ontspannend en geeft een genezingsproces een boost.

Na een eerste behandeling gaat u ontspannen naar huis. Voor een optimaal en blijvend resultaat is het echter verstandig om vier afspraken in een tijdsbestek van zes weken. Daarmee wordt het lichaam wekelijks in balans gebracht en kan het gaan opruimen wat het niet meer nodig heeft. Na die vier behandelingen kan de frequentie afgebouwd worden, afhankelijk van de reactie van het lichaam.

https://praktijkyvonne.nl/wp-content/uploads/2018/08/FB_IMG_1534352377006-400x300.jpg

Door de behandeling kunnen de volgende verschijnselen optreden:

 

Tijdens de behandeling:  
-meer dan normaal zweten
-geeuwen
-opkomende emoties

 

Na de behandeling:
-op wolken lopen
-energiek voelen
-lekker lui zijn

https://praktijkyvonne.nl/wp-content/uploads/2018/08/IMG_6779.-..-275x375.jpg

Het is belangrijk om na een behandeling voldoende water te drinken, zodat de afvalstoffen makkelijk afgevoerd kunnen worden.

Wil je weten wat een Voetreflex behandeling voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op.
Ook kunt u mogelijk in aanmerking komen voor een vergoeding van uw Zorgverzekeraar.

Bron:

https://praktijkyvonne.nl/wp-content/uploads/2019/02/Nieuw-logo-BER-250x170.jpg